wie zijn wij

Wij zijn Peter Wilms en Marieke Verschelling

Partners in lief en leed sinds 2004.

 Liefde en muziek zijn voor ons verbindende schakels waarin wij elkaar versterken.

 

 

Marieke Verschelling

 

Tijdens een transformerende periode in de afgelopen 2 jaar, heb ik mezelf ontslagen van het prachtige maar zware vak als vroedvrouw. En ben ik gaan zingen, mijn diepste verlangen om mezelf in uit te drukken.

Het ceremoniële veld - wat ik zo ken van het veld van geboorte - is een plek waarin ik me verbind met mijn essentie.

Met mijn lange ervaring als vroedvrouw ben ik bekend met het begeleiden van fysieke en innerlijke processen.

Waar het gaat om fijn afgestemd spaceholder zijn van jouw Reis - in welke vorm dan ook -  ben ik graag, samen met Peter, je gids. Met behulp van interne krachtbronnen (visualisatie, klank, adem) en externe elementen zoals ceremonies met muziek, cacao, geur en aanraking begeleid ik je op de weg van jouw helende reis.

Mijn proces van nu tekent zich door mijn vrije expressie te ontdekken, mijn hart te helen en mijn instrument bij te slijpen om met nog meer helderheid het verscholene te gaan zien en heling te faciliteren.

 

Peter Wilms

 

Als professioneel muzikant heb ik muziek geïntegreerd op mijn spirituele pad. Ik zoek graag de diepgang en stilte op, ook in muziek. Dat is waar ik de meeste vervulling uit haal.

Het is telkens een uitnodiging om contact te maken met je diepste zelf. 

 

Naast concerten geef ik satsangs, coaching en Theta-healing.

Toen ik voor het eerst een cacaoceremonie bijwoonde, was ik zeer verrast door de directe werking van de cacao. Het opende meteen mijn hart. Het is een prachtig ‘medicijn’ om onverwerkte dingen in jezelf te helen. Tel daar de helende werking van muziek bij op en je hebt een fantastische setting voor een helende reis.

Onze gastmuzikanten

Tineke Blok

Tineke is een veelzijdige zangeres. Ze zingt van musical tot vocal jazz, van licht klassiek tot folkpop en haar stem is te horen in diverse tekenfilms en series. 

Op dit moment gaat haar hart voornamelijk uit naar de ceremoniële kant van het muziek maken. Ze opent met haar stem en kristallen klankschaal intuïtief een klankveld, waarbinnen een unieke transmissie plaatvindt. Haar stem laat je hemelhoge frequenties in je lijf ervaren en herinnert je eraan wie je bent op zielsniveau. Ook geeft ze geeft met gezongen en gesproken lichttaal persoonlijke multidimensionele boodschappen door. 

Tineke is ook bezig met het ontwikkelen van haar eigen songs. Een aantal hiervan zullen te horen zijn tijdens de ceremonie. 

 

Lees meer over Tineke op http://www.tinekeblok.nl/

 

Martijn Nanninga

Martijn studeerde flamencogitaar aan het Rotterdams conservatorium, leefde in Spanje en werd gevormd door deze intense muziek, het ritme, de verfijnde gitaartechniek en altijd het samenspel met zang en dans. Later ontwikkelde hij zijn passie voor het zingen. Hij vindt grote inspiratie in de spiritualiteit, het mantra zingen en in de yoga. De adem als begin en leidraad van iedere beweging en inspanning, de mantra’s als bron van wijsheid, zelfreflectie en zin. Martijn leidt allerlei mantra- en zangroepen en treedt op in verschillende samenstellingen.

 

   Lees meer over Martijn op www.zingkring.nl, www.singingfactory.com