wie zijn wij

Wij zijn Peter Wilms en Marieke Verschelling

Partners in lief en leed sinds 2004.

 Liefde en muziek zijn voor ons verbindende schakels waarin wij elkaar versterken.

 

 

Marieke Verschelling

 

Tijdens een transformerende periode in de afgelopen 3 jaar, waarin ik de weg van DOEN naar ZIJN mag ontdekken, heb ik mezelf ontslagen van het vak als vroedvrouw. Ik ben gaan vilten en zingen, mijn diepste verlangen om mezelf uit te drukken.

Het ceremoniële veld - wat ik zo ken van het veld van geboorte - is een plek waarin ik me verbind met mijn essentie.

 

Met mijn ruime ervaring als vroedvrouw ben ik bekend met het begeleiden van fysieke en innerlijke processen.

Waar het gaat om fijn afgestemd spaceholder zijn van jouw Reis - in welke vorm dan ook -  ben ik graag, samen met Peter, je gids. Met behulp van interne krachtbronnen (visualisatie, klank, adem) en externe elementen zoals ceremonies met muziek, cacao, geur en aanraking begeleid ik je op de weg van jouw helende reis.

Mijn proces van nu tekent zich door mijn vrije expressie te ontdekken, mijn hart te helen en mijn instrument bij te slijpen om met nog meer helderheid het verscholene te gaan zien en heling te faciliteren.

 

Peter Wilms

 

Als professioneel muzikant heb ik muziek geïntegreerd op mijn spirituele pad. Ik zoek graag de diepgang en stilte op, ook in muziek. Dat is waar ik de meeste vervulling uit haal.

Het is telkens een uitnodiging om contact te maken met je diepste zelf. 

 

Naast concerten geef ik satsangs, coaching en Theta-healing.

Toen ik voor het eerst een cacaoceremonie bijwoonde, was ik zeer verrast door de directe werking van de cacao. Het opende meteen mijn hart. Het is een prachtig ‘medicijn’ om onverwerkte dingen in jezelf te helen. Tel daar de helende werking van muziek bij op en je hebt een fantastische setting voor een helende reis.