Tineke Blok

Tineke is een veelzijdige zangeres. Ze zingt van musical tot vocal jazz, van licht klassiek tot folkpop en haar stem is te horen in diverse tekenfilms en series. 

Op dit moment gaat haar hart voornamelijk uit naar de ceremoniële kant van het muziek maken. Ze opent met haar stem en kristallen klankschaal intuïtief een klankveld, waarbinnen een unieke transmissie plaatvindt. Haar stem laat je hemelhoge frequenties in je lijf ervaren en herinnert je eraan wie je bent op zielsniveau. Ook geeft ze geeft met gezongen en gesproken lichttaal persoonlijke multidimensionele boodschappen door. 

Tineke is ook bezig met het ontwikkelen van haar eigen songs. Een aantal hiervan zullen te horen zijn tijdens de ceremonie. 

 

Lees meer over Tineke op http://www.tinekeblok.nl/

 

Martijn Nanninga

Martijn studeerde flamencogitaar aan het Rotterdams conservatorium, leefde in Spanje en werd gevormd door deze intense muziek, het ritme, de verfijnde gitaartechniek en altijd het samenspel met zang en dans. Later ontwikkelde hij zijn passie voor het zingen. Hij vindt grote inspiratie in de spiritualiteit, het mantra zingen en in de yoga. De adem als begin en leidraad van iedere beweging en inspanning, de mantra’s als bron van wijsheid, zelfreflectie en zin. Martijn leidt allerlei mantra- en zangroepen en treedt op in verschillende samenstellingen.

 

   Lees meer over Martijn op www.zingkring.nl, www.singingfactory.com